Lyssna hemma i lugn och ro på Jouanita Törnströms föreläsningar om återhämtning vid psykisk ohälsa och borderline. Just nu finns tre olika föreläsningar i serien – beställ direkt eller när det passar dig.

Må bättre med föreläsningar online

  • Vill du också få möjlighet att lyssna på Jouanitas föreläsningar om att övervinna borderline och psykisk ohälsa, men har inte möjlighet att komma på någon av hennes öppna föreläsningar?
  • Vill du veta mer om bemötande och återhämtning från psykisk ohälsa och vad som hjälpte henne att Våga säga Ja till livet – och att övervinna borderline?
  • Undrar du vad du själv skulle kunna göra, eller vad du som anhörig/personal kan göra för att stötta någon till återhämtning?

Nu har även du möjlighet att ta del av hennes tre föreläsningar om återhämtning online. Börja gärna med att titta på trailern ovan!

Föreläsningarna ger dig verktygen

Beställ föreläsningar om återhämtning och borderline online.

Jouanita hoppas att hennes föreläsningar kommer att ge även dig nya idéer och ny kunskap om dig själv som människa och om psykisk ohälsa. Hon hoppas också att föreläsningarna online ger dig hopp och nya möjligheter till ett liv som du vill leva oberoende av om du själv är drabbad, om du är anhörig/närstående, personal eller en helt vanlig medmänniska. Hennes förhoppning är att du upplever att du efter dessa föreläsningar får nya verktyg för att orka kämpa vidare eller stötta någon i din närhet.

Det finns i dag tre olika föreläsningar i webbshoppen. Du kan läsa mer om föreläsningarna där.

Föreläsningar för privatpersoner

Föreläsningar för företag och organisationer

Beställ föreläsningar online

Du kan titta på föreläsningarna i datorn, mobilen eller surfplattan när det passar dig, när du vill och hur många gånger som helst med hjälp av den kod som du får direkt efter betalning i din mejl.Efter att du har betalat får du ett mejl med ditt lösenord. Skriv in lösenordet och klicka på Watch video för att se föreläsningen online.