Ditt liv idag ser ut som det gör just för att du är du och har dina erfarenheter med dig och som du blir uppskattad för, för att du är den du är och är jävligt bra på det.

/Flemming Hansen 11 november 2016


Tack Jouanita!!! Må så braaaaaa min kära! Uppskattar så mycket det du GÖR!
Ha en trevlig helg!
/Lena, 29 oktober 2016


Hej Jouanita
Stiftar gärna bekantskap med Dig så här via nätverket! Uppskattar din styrka och din engagemang inom psykiatrin!
Med vänlig hälsning: Lena L, 18 december 2015


“Hej Jouanita, Hoppas allt bra med dig. Vill med dessa rader TACKA dig igen för en mycket fin stund här på HiG tillsammans med socionomstudenterna. Att du är den du är och berättar så naturligt om ditt liv, är mycket värdefullt för studenterna”.

Allt gott och trevlig helg:)

Med vänlig hälsning
Eva Holmlin – Högskolan i Gävle, januari 2015 Gävle


Åhörare/Läsar citat

“Tack för i går! Hoppas du kom hem enl. tidsprogram. Många jag har talat med idag tackar för en givande och så engagerande föreläsning. Det du gör är viktigt – det finns så mycket okunskap och tyckande om just Borderline. Lycka till framöver – med allt.”

Christina Heldemark – Verksamhetsutvecklare, oktober 2013 Jönköping, 


“Hej Jouanita!

Stort tack för igår, din föreläsning blev mycket uppskattad, både av stödpersonerna och av oss från kansliet!”

Vänliga hälsningar

Sara Hillbom – Handläggare Patientnämndens kansli, 2013 Uppsala


 “Jag har äntligen fått tag på din bok och sträckläste den! Så bra, skönt att veta att man inte är ensam och att man kan bli frisk – även om jag har svårt att tro att det även gäller mig! Jag går på DBT som du skrev att du också har gjort. Just nu verkar jag inte märka någon skillnad men jag får väl hoppas ändå, det verkade ju som att det hjälpte dig. Jag ser fram emot din andra bok som jag har hört skall komma. Ska försöka gå på en av dina föreläsningar som min terapeut har rekommenderat. Men ibland är allt så j-la jobbigt! Men tack, du ger mig ändå hopp om att även jag har en framtid!”

Karina F, 2010


 “Av alla klasser vi har haft under dessa 3 -åren så har detta varit den bästa föreläsningen!”

Elev på Lundellska skolan i Uppsala


Jag har läst igenom utvärderingarna av dagen och ditt deltagande var mycket uppskattat.”

Eva i Knivsta sept. 2007


Jouanita! Va glada vi blev när vi läste artikeln i UNT. Underbart att Du mår så bra. Lycka till med livet. Hälsningar från “systrarna” från Gillbergska.
Anneli L & Birgitta, februari 2007

Hej Jouanita! Jag undrar vad Du tycker om föreläsning igen nu på våren. Dina föreläsningar är så uppskattade, det kommer mer och nya folk varje gång. Jag håller på med programmet just nu och det är flera personer som frågar om Du kommer igen!

Siliva Pardo på SeSam i Uppsala, januari 2007


“Hej Jouanita! Påväg hem igår tänkte jag att jag har jobbat 5 år på SeSam samt gått på andra föreläsningar. Aldrig förut såg jag åhörarna applådera efter första delen av föreläsningen. Vanligtvis kommer applåderna först när föreläsningen är klar.

Mvh: Siliva Pardo på SeSam i Uppsala.


“Modigt att Du vågar “komma ut” och vad Du ger andra i och med det!”

Kram Pia Röjdeby, 2006


“Hej! Vad kul att du gillade resultatet! Jag tycker också att det blev väldigt bra. Du har ju en så omskakande, tankeväckande (och upplysande!) historia att berätta, och vi är väldigt glada att du ville dela med dig av den. Lycka till med allt, inte minst bok nr två!”

Allers journalist, 2006


“Jag lyssnade på din föreläsning som jag tyckte var upplysande”.

Anonym, november 2005


“Tack för en stark och gripande föreläsning! En i publiken sa till en annan – strongt av henne att berätta så personligt om så svåra upplevelser. Jag håller med, anade att det var svårt för dig men tycker att du balanserade bra mellan att berätta om det svåra och varva med fakta. Jag blev oerhört berörd av vad du har varit med om, tyvärr har jag stött på liknande erfarenheter hos andra. Bra att du vill dela med dig. Viktigt också att du skriver och talar om dina svårigheter på ett sånt sätt att du får många lyssnare.”

Ann-Sofi, juni 2005


“Din föreläsning var jättebra. Jag var imponerad, vad självsäker du var. Du såg inte det minsta osäker ut och du fångade intresset hos åhörarna. Vad kul att du ska föreläsa även till våren!”

Maria Lindfors på Studentstödet i Uppsala, 2005