För några år sedan jobbade jag via mail som en hjälpande vän via depressionslinjen.se som numer tyvärr är nedlagd. Nå, jag tyckte det var så viktigt att ställa upp för mina medmänniskor och framför allt för de tjejer och killar, men även anhöriga/närstående som behöver prata med någon som HAR “den där personliga erfarenheten av att ha varit i liknande situation”.
 

JAG ÄR DIN STÖDJANDE VÄN

Jag har också sedan mina böcker Ansiktet bakom masken – om att vara borderline” och Våga säga Ja till Livet – om att övervinna borderline blivit uppsökt av personer som har hört talas om mig, har läst min bok och som vill ha en stödjande kontakt och jag vill nu fortsätta med detta för just Dig som önskar.

Om DU oberoende av om du är patient, klient/brukare, personal, anhörig, vän etc. och önskar stödjande vän kontakt (OBS ej terapeutiskt) eller har några andra funderingar, så maila mig gärna alternativt skicka mig ett sms-meddelande. 

På grund av att många att jag har två andra arbeten och emellanåt många som hör av sig. Har jag ingen möjlighet att ta emot telefonsamtal, däremot svarar jag på mail och sms så snart jag har möjlighet. Ibland kan det dock dröja – men du får alltid ett svar! Och jag finns som Stödjande vän så länge du själv önskar!

Kontakta Jouanita Törnström

E-post: info@aterhamtningskonsult.se
Smsa: +46 (0)76 – 311 94 35

[contact-form-7 id=”44″ title=”Kontaktformulär”]