Författare: Jouanita Törnström

Ansiktet bakom masken – om att vara borderline har redan lästs av tusentals personer. Följ med på författarens inre resa du också!

Har ingen rätt att känna så här.
Jag hatar, känner tårar som vill tränga fram.
Känner mig sårad, besviken och livet är ett rent helvete. Jag hatar att tycka om, jag vill inte!
Vad har jag för rätt att känna så?
Är ensam, men orkar inte vara social.
Jag hatar mitt liv – mitt helvete.
Varför måste jag leva?

Om författaren

Jouanita Törnström är leg. psykiatrisjuksköterska, föreläsare / kursledare och attitydambassadör. Genom sitt arbete och sin personliga erfarenhet har hon stor kännedom om sårbarheten hos människan, men också vilken enorm kraft av resurser som finns hos oss alla.

Boken gavs ut av Mareld AB, 2004 – 2011. Finns nu i ny upplaga i samarbete med Vulkan AB. www.vulkanmedia.se 

Gör din beställning i vår webshop. Leveranstid 3-5 arbetsdagar.

Boken finns nu även tillgänglig som talbok. Läs mer här!


Andra besökare har även beställt uppföljaren “Våga säga Ja till livet – om att övervinna borderline“. Läs mer om den boken här  


Läsarnas kommentarer

Har du läst boken? Tyck gärna till i kommentarsrutan! Tack!

  • Jag har en bok som.denna tjej skrivit om sin borderline, Ansiktet bakom masken, Hur bra som helst, och.snart kommer bok nummer två ut  Grymt bra jobbat Jouanita Törnström /M. Nilsson
  • Ja en jättebra bok, helt klart värd att läsas/ Anki Nordlund
  •  “Var inne på din hemsida efter att ha läst din underbara bok! Tacktacktack! Den va så bra att läsa! Har själv borderline och har sånt problem att få folk runtomkring mig att förstå mina känslor och reaktioner. Var väldigt skönt att läsa din bok (missförstå mig inte, tycker inte att det är bra att du eller någon överhuvudtaget är sjuk) och veta att man inte är ensam.. att man inte är HELT sjuk i huvudet! Det hjälpte också på det sätt att jag kunde se hur “jobbig” man själv är, och varför folk runtomkring blir trött och irriterade på mig. Skrattade faktiskt en hel del när du skrev om dina växlande känslor till Anette (?). ena sekunden hatade du henne och i nästa var hon en ängel. Jag tänkte: shit hon är ju inte klok.. Fast sen började jag skratta ännu mer när jag insåg: Det är ju precis som jag gör! Tusen tack åter igen för din bok! Hoppas att den ökar förståelsen till sjukdomen borderline, vilket nästan ingen vet något om. Det är ju ett rent helvete! Just det att du beskriver känslorna så bra och paniken och rädslan så bra! Det ända man läser om borderline i vanliga fall är ju “kriterierna” och det säger ju inte så mycket om själva känslostormarna man upplever! Tacktacktack igen!!”
    Sandra Widman, februari 2007

2 reaktioner till “Ansiktet bakom masken – om att vara borderline”

  1. "Linnea" Svara

    Vet exakt vad hon skriver om. Det är jag som är Linnea i böckerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *