Författare: Jouanita Törnström

Våga säga Ja till livet – om att övervinna borderline är en fristående fortsättning till Ansiktet bakom masken – om att vara borderline, 2004. Här fortsätter Jouanita Törnström berättandet i dagboksform och beskriver hur livet går vidare samt hur återhämtningsprocessens tar form. Våga säga ja till livet kan även läsas separat.

”Återhämtning från psykisk ohälsa är möjligt” och ja… man kan bli bättre, som psykologen sa till Jouanita. Cirka 75 % av de som får diagnosen borderline (även kallad Emotionell Instabil Personlighetsstörning) återhämtar sig visar forskningen. Men hur gör man?

I denna bok får du följa med Jouanitas återhämtningsresa från diagnosen borderline, svår depression med ätstörning och ångest. Du får ta del av hennes tveksamhet till att Våga Säga Ja till livet d.v.s. fortsättningsarbetet från första boken men även ta del av det enorma arbetet som hon har lagt ner för att slutligen ta det stora steget av att ”Leva i livet”. Vidare berättar Jouanita om de olika återhämtningsstrategier som leder till stor utmaning och som ger enorma framsteg till hennes återhämtning.

Om författaren

Jouanita Törnström, återhämtningskonsult inom psykiatri i eget företag som här lärt sig av livet – man får bara inte ge upp, för ger man upp då kan det inte bli en förändring!

Här kan du läsa en intervju med författaren.

Fakta om boken

Förlag: Vulkan AB
Antal sidor: 156
Språk: Svenska
ISBN: 9 789163 744433

Gör din beställning i vår webshop. Leveranstid 3-5 arbetsdagar.

Boken finns nu även tillgänglig som talbok. Läs mer här!

Andra besökare har även beställt första boken “Ansiktet bakom masken – om att vara borderline”. Läs mer om boken här 


Läsarnas kommentarer

Har du läst boken? Tyck gärna till i kommentarsrutan! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *