Årets psykiatrisjuksköterska 2013

Nu har du möjlighet att kora årets Psykiatrisjuksköterska 2013 hos Psykiatriska Riksföreningen. Psykiatriska Riksföreningen för Sjuksköterskor avser att årligen, i samband med årskonferensen, dela ut en utmärkelse till Årets psykiatrisjuksköterska med en prissumma om  5 000 kronor. Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram psykiatrisjuksköterskor som genom sitt ledarskap kan uppmuntra och inspirera andra.Varför inte rösta på kanske din psykiatrisjuksköterska eller någon du känner. Ett sätt att påverka vården till att bli ännu bättre. Läs mer på deras hemsida www.psykriks.se

 

2 reaktioner till “Årets psykiatrisjuksköterska 2013”

  1. ledsen mamma 25år Svara

    Diagnosen!fick diagnosen för ca 2månader sen plus adhd.depresson och sucetivförsök.lite asberger o autism.dom 2sista kunde dom inte bedömma helt då jag inte hade någon som kunde svara om bardomen.för mej var det ett slag under bältet att få diagnosen men ändå en lättnad för de e jag.jag är bordieline.men känns som jag aldrig blir bättre och kunna se på livet lite annorlunda.får ingen hjälp verken jag eller sambon.det ända jag fått är consertta.en till tablett till mina andra.sambon får ingen hjälp hur han ska göra eller bete sig mot mej.jag får ingen hjälp alls förutom conserrta..vill ge upp.vet inte hur länge jag klarar mer..ha varit me om så mkt och nu kommer det här..känner mej hjälplös.

    • Jouanita Törnström InläggsförfattareSvara

      Hej igen “ledsen mamma 25 år”! Ge inte upp snälla du! Jag läser i ditt meddelande att du har det jobbigt just nu och förstår att det verkar vara både lite skrämmande men också en lättnad med att få en diagnos. Är det så? Hur som, kom ihåg att du är inte din diagnos bara för att du har fått en diagnos. Jag vet inte ditt riktiga namn men du är en person, som med all sannolikhet har otroligt mycket resurser och säkerligen fantastiska egenskaper. Och på din signatur ser jag att du är mamma och jag kan läsa mig till att du även är sambo. DU är inte en borderline utan det är bara en liten del av dig, som absolut inte behöver vara något bestående dvs.för evigt. Jag reagerade i stor sett på samma sätt du då jag som 27-åring fick min diagnos. Men jag förstod också med rätt diagnos så kunde jag också få rätt hjälp och stöd och det var det jag egentligen vill och behövde. Då jag fick diagnosen borderline då hade jag redan sedan sena tonåren diagnosen “svår depression” och någon variant av ätstörning och ångest. Men du… det bästa av allt är att man kan må bättre och få ett liv som man önskar och vill ha. Det är möjligt. Det är hög återhämtningsfrekvens från diagnosen borderline (även kallad Emotionell Instabil personlighetsstörning.) Det viktigast är att ALDRIG ge upp hur jäkligt det än må kännas, för då kan det inte bli en förändring vilket jag själv har lärt mig. Du får jättegärna maila mig info@aterhamtningskonsult.se så ska jag se om jag se vad det kan finnas för stöd för din sambo i Nässjö kommun och vi kan pratas vid mer! Dra dig inför att maila! Kram Jouanita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *