Nytt för idag!

I dag har det tillkommit en sida som heter ‘Färdighetslista‘ på denna hemsida, skapad av Shedo (Föreningen som arbetar för att sprida information, skapa opion och ge stöd kring psykisk ohälsa, ätstörningar och självskadebeteende). Dessa färdigheter kan bl.a vara till hjälp när livet ibland känns väldigt svår. Många av dessa färdigheter fick jag ta del av när jag gick i DBT (Dialektisk beteendeterapi) i början av 2000-talet. Det var till stor hjälp för mig, när jag bl.a behövde lära mig med att stå ut när det är svårt. Ta gärna del av dem om du behöver alternativ till att inte skada dig själv. Där på sidan kan du också ladda ner ‘Färdighetslistan’ som PDF-fil. Och… Du glöm inte att ha en SuperBra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *