Våga Säga Ja till livet…

Jobbar nu febrilt mellan att vara mamma och med att hinna få bokmanus nr. 2 dvs. uppföljaren till Ansiktet bakom masken – om att vara borderline färdig. Manuset har visserligen varit klart under en längre tid, men nu håller jag på med slutklämmen dvs. stavningskorrigeringen. Men det är också snart klart och sedan kommer jag att skickas manuset till mitt bokförlag Vulkan www.vulkanmedica.se och sedan är det bara att vänta tills manuset har blivit till bok. Längtar! Så har vi tur både ni och jag, så har ni ett julklapps bekymmer mindre. För innan jul hoppas jag på att boken Våga Säga Ja till livet – om att övervinna borderline finns ute i handeln. Men tills dess… håller vi bara tummarna och väntar! Och… Du glöm inte att ha en SuperBra dag!

2 reaktioner till “Våga Säga Ja till livet…”

  1. ledsen mamma 25år Svara

    Varför förstår ingen? Varför får man ingen hjälp inom psykiatrin i nässjö kommun??varför trycker dom bara in mer tabletter i än??är consertta någon för att dom ska slippa hjälpa??behöver hjälp..jag skriker av smärta..jag med det svarta hjärtanet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *