Nu är det dax igen!

I morgon ska jag föreläsa för bl.a pedagoger i Uppsala på Yrkes Akademin. Ser fram emot det. Kommer bli lite extra eftersom en av åhörarna där dvs. nuvarande rektorn är kvinnan som jag mötte på psykiatriakuten år 2000 och som kom att betyda en hel del för mig. Tre timmar till förfogande kommer jag att få. Kul! Hoppas rösten håller.

I förrgår föreläste jag 3 timmar i Jönköping under deras seminarieprogram “Människa i fokus”. Gick super!

I går kom detta mail:

Hej!

Tack för igår! Hoppas du kom hem enl. tidsprogram. Många jag har talat med idag tackar för en givande och så engagerade föreläsning. Det du gör är viktigt – det finns så mycket okunskap och tyckande om just Borderline. Lycka till framöver – med allt!

Christina

Och… Du glöm inte att ha en SuperBra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *