Omtumlande möte

I dag var jag med om ett omtumlande möte. Jag träffade en f.d personal som jobbade på psykiatriakuten och som jag mötte där vid min första inläggning till slutenvården den 28 april, 2000 dvs. för 13 år sedan. Hon var den som blev väldigt betydande där för mig även om jag också var arg på henne, men jag tyckte ju ändå om henne minns jag. Så kul och värdefullt att få träffa henne nu 13 år senare. Waow! Berikande att gå igenom och prata om det som hände då jag var 27 år gammal och som ung, men totalt vilsen, arg, ledsen, hatiskt och livsledad tjej. Men ett otumlande glädjande fikamöte idag. Den 18:e oktober ses vi igen, men då ska jag föreläsa för henne och hennes “staff”. Och… Du glöm inte att ha en SuperBra dag!

2 reaktioner till “Omtumlande möte”

  1. chwilowki Svara

    I am also writing to let you know what a awesome experience our princess found reading through your web site. She even learned a wide variety of pieces, not to mention how it is like to have a wonderful teaching spirit to have many others easily master a number of problematic subject areas. You really exceeded visitors’ expectations. Thanks for coming up with such productive, healthy, edifying not to mention easy tips about the topic to Evelyn.

  2. Jouanita Törnström InläggsförfattareSvara

    Thank you so much! It makes me glad that my web site might help others in a way, that can lead them forward in life and to give them hope and to never give up! /Jouanita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *