Våga Säga Ja till livet – om att övervinna borderline

Nu har det skett – bokmanuset Våga Säga Ja till livet – om att övervinna borderline är nu äntligen inskickat till bokförlaget www.vulkanmedia.se  så spännande! Jag har nu också haft manuset hos en person som har kollat språket och nu har jag då äntligen kunnat skicka iväg det och gjort beställningen. Så… då är det bara att invänta steg 1 i bokprocessen. Fundera lite på hur jag vill omslaget ska se ut förutom omslagsbilden som jag redan har till framsidan, tänka på en säljande bakside text etc. etc. How exciting! Vem vet, kanske kan det bli årets julklapp? Hur som… detta är boken som tar upp om min återhämtning, processen och dess förlopp men framför allt tar den upp om att återhämtning från diagnosen borderline är möjlig!

Och… Du, glöm inte att ha en SuperBra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *