Event: Varför utbilda “Första Hjälpare till Psykisk Hälsa?”

Tisdagen den 2/2 klockan 13.30 testar vi något nytt. Ny kollega – nya möjligheter. I Drakensalen på Studieförbundet Vuxenskolan i Uppsala – provar vi för första gången med en liten föreläsningsevent för att förhoppningsvis lättare nå ut med budskapet: Svenska samhället behöver fler Första Hjälpare till Psykisk Hälsa. Missa inte detta! Kom du, ta med dig din mamma, granne, kollega och halva släkten och ta reda på Varför vi behöver utbilda Första Hjälpare till Psykisk Hälsa? Då får du svaret! Vi ses!

Drakensalen, Studieförbundet Vuxenskolan
Kungsängsgatan 12
Uppsala

P.s SeSam i Uppsala tar gärna emot din anmälan.

 

Och… Du glöm inte att ha en SuperBra dag! 😉

Inbjudan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *