Årets final på Globen Teatern i Linköping!

Idag onsdagen den 29 november 2017 hade jag årets sista uppdrag i Linköping med föreläsningen “Våga säga Ja till livet – om att övervinna borderline”.

Vård- och omsorgsföretaget ÖstGöta Care med bland annat Utbildningsansvarig Agneta Björck hade bjudit in personalen inom LSS, socialpsykiatrin, boendestöd, assistans och HVB till en fortbildningsdag i dagarna 2.  Det var cirka 40-45 åhörare och en helt trollbunden publik. Mycket givande. Likväl som att föreläsa på en teater var ju liksom inte helt fel.

Jag brinner verkligen för att förmedla kunskapen om återhämtning från psykisk hälsa och få personalen att förstå och komma ihåg att återhämtning är möjlig för alla. Mer rätt stöd, rätt bemötande, rätt diagnos och behandling, delaktighet & inflytande samt tron på individens egna esprits så ger man utrymme för att återhämtning ska vara möjlig. 

Som TACK för min insats fick jag bland annat julkort köpta som stödjer Cancerfonden men framför allt denna fina “kepa” #rörinteminkeps “

Vilken lycka! Fast jag upptäckte att den gör bättre nytta på min lilla fartfyllda 4.5-årings lilla huvud och det gjorde hans dag! 😉

Genom kampanjen #rörinteminkeps vill vi öka kunskapen om hur man kan anpassa skol- och vardagsmiljöer och enkelt koppla anpassningarna till verksamheternas systematiska kvalitetsarbete.

Kampanjen erbjuder bland annat checklistor för perceptions- och kommunikationsronder. Genom kampanjen vill vi nå ut till skolor och verksamheter där man ger målgruppen ett personnära stöd. Vi vill skapa första linjens tillgänglighet!”

 

Men nu fortsätter jag jobba dock lite lugnare några veckor till med fortsatta planeringen inför vårens kurser och föreläsningar under 2018 och sen blir det julledigt fram till 9 januari. Och jag hoppas vi ses väl nästa år?

Och Du glöm inte att ha en SuperDuper bra dag! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *