Inte var dag som jag omnämns i ett Pressmeddelande “PR”!

En stor del av denna hemsida handla om att hemsidan ska fungera som en “Informationsportal”. Det finns så mycket bra saker i vårt samhälle för den som mår dåligt, för anhöriga/närstående och för personal att känna till. Men om man inte vet vad detta finns och vart man hittar informationen som många gånger är väldigt spridd ja… hur ska man då hitta det där som är så bra och få kunskapen? Nå… därav försöker jag skapa denna funktion på hemsidan som heter “Informationsportal” och därav skriver jag också om det i min “blogg”. 

Något som jag nu vill informera Er om som läser detta är dels att läsa Akademiska sjukhusets PR meddelande dvs. Pressmeddelande om deras Poddcast “Hjärnspöken” som kom ut idag 9 februari 2018. Där jag känner mig ärad att bli omnämnd. I den nya podcasten Hjärnspöken vill Akademiska sjukhuset slå hål på myter och fördomar om psykiska sjukdomar. Programledare är specialistsjuksköterskan Minja Christovski.

Lyssna gärna på avsnitt 1, men också på kommande avsnitt på podden. Eftersom jag är med i premiär avsnittet #1 som heter: ”Jag ville inte överleva min 27-årsdag, nu har jag bestämt att jag ska bli 100 år” så är också det anledningen till att jag omnämns i Pressmeddelandet. Det som också är så bra med “Hjärnspöken är att efter intervjuven med mig på cirka 40 minuter, så intervjuvas även Mia Ramklint/överläkare inom psykiatrin.

Till hemsidan för Poddcasten

 

Och Du… glöm inte att ha en SuperDuper bra dag! 😉 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *