Visst finns det ett liv efter psykisk ohälsa!

Aldrig förr trodde jag på ett liv efter psykisk ohälsa. För 18 år sedan var jag nere i ett riktigt helveteskap och det fanns ingen morgondag och det fanns inget liv för mig. Jag gjorde två allvarliga självmordsförsök år 2000 varav det ena ledde till en 6%-ig invaliditet.
Men så fel jag hade. Självklart fanns det ett liv även för mig och det finns det även för dig!

 

Vi har valt att på aterhamtningskonsult inom psykiatri dela med oss mer av vår vardag för att visa att det visa att det faktiskt finns ett liv efter psykisk ohälsa om man orkar att kämpa för en återhämtning och inte ger upp. Med rätt stöd och ett eget j-la anamma så går det. 

Instagram kommer det finnas bilder bilder som förhoppningsvis visar en vardag som jag inte ens trodde jag skulle någonsin hamna i – men som var det livet jag ville ha när jag mådde som sämst och ville ge upp livet. För 10 år sedan lämnade jag psykiatrin, för 10 år sedan avskrevs mina diagnoser för 10 år sedan var det dags att stå på egna ben för jag hade bestämt mig att Våga säga Ja till livet.

 
Följ oss gärna på Instagram
#aterhamtningskonsult

 

 

 

              Följ oss på FaceBook #Tsandcit 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *