NU är appen här “Återhämtningsguiden – för dig som vill må bättre!

Hurra – Äntligen!

Idag dök så det efterlängtade nyhetsmailet ner i mailboxen. Idag har nämligen NSPH Skåne et al releasing av “Återhämtningsguiden – för dig som vill må bättre” som mobilapplikation. Appen innehåller fyra delar som främjar personen med psykisk ohälsa dennes återhämtning samt ett avsnitt med verktyg för att må bättre. Mobilapplikationen finns att ladda ner kostnadsfritt från AppStore och Google Play. 

Under hösten 2018 släppte de broschyren Återhämtningsguiden – för dig som vill må bättre. Denna kan även beställas kostnadsfritt hos oss TÖRNSTRÖMS återhämtningskonsult genom att du skickar ett mail till Jouanita Törnström alt via NSPH Skåne.

Läs mer här

     

Och Du… glöm inte att ha en SuperDuper bra dag! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *