Ansiktet bakom masken och Våga säga Ja till livet som talbok!

Idag fick jag det underbara beskedet att även min andra bok “Våga säga Ja till livet – om att övervinna borderline” finns nu inläst för den som inte kan läsa tryckt text. 

Idag fick jag det överraskande glädjande beskedet att ALIS (Administration av litterära rättigheter i Sverige) har glädjen att meddela mig att MTM (Myndigheten för tillgängliga medier) har gjort boken “Våga säga Ja till livet – om att övervinna borderline” tillgänglig som talbok. Detta då efterfråga av boken av personer med läsnedsättning har varit stor. Känns fantastiskt! 

Så nu finns båda böckerna “Ansiktet bakom masken – om att vara borderline” och “Våga säga Ja till livet – om att övervinna borderline” att “lyssna” till. Du hittar talböckerna hos MTM:s bibliotek www.legimus.se som innehåller talböcker, punktskriftsböcker och e-textböcker! Fantastiskt!

Vill Du läsa om böckernas innehåll, så hittar du dem här
Ansiktet bakom masken – om att vara borderline
Våga säga Ja till livet – om att övervinna borderline

Vill du köpa de fysiska böckerna ifrån webshopen, så hittar du dem här!

Och Du…glöm ej att ha en SuperDuper bra dag! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *