Ansiktet bakom masken och Våga säga Ja till livet som talbok!

Idag fick jag det underbara beskedet att även min andra bok “Våga säga Ja till livet – om att övervinna borderline” finns nu inläst för den som inte kan läsa tryckt text. 

Idag fick jag det överraskande glädjande beskedet att ALIS (Administration av litterära rättigheter i Sverige) har glädjen att meddela mig att MTM (Myndigheten för tillgängliga medier) har gjort boken “Våga säga Ja till livet – om att övervinna borderline” tillgänglig som talbok. Detta då efterfråga av boken av personer med läsnedsättning har varit stor. Känns fantastiskt! 

Så nu finns båda böckerna “Ansiktet bakom masken – om att vara borderline” och “Våga säga Ja till livet – om att övervinna borderline” att “lyssna” till. Du hittar talböckerna hos MTM:s bibliotek www.legimus.se som innehåller talböcker, punktskriftsböcker och e-textböcker! Fantastiskt!

Vill Du läsa om böckernas innehåll, så hittar du dem här
Ansiktet bakom masken – om att vara borderline
Våga säga Ja till livet – om att övervinna borderline

Vill du köpa de fysiska böckerna ifrån webshopen, så hittar du dem här!

Och Du…glöm ej att ha en SuperDuper bra dag! 😉

2 reaktioner till “Ansiktet bakom masken och Våga säga Ja till livet som talbok!”

 1. Anna Svara

  Hej,

  Vill så gärna lyssna på dina böcker i ljudbok, och såg här att din senaste bok går att lyssna på. Dock hittar jag bara din första bok som ljudbok, vart kan jag hitta den andra?

  Hälsningar
  Anna

  • Jouanita Törnström InläggsförfattareSvara

   Hej Anna, förlåt för dröjsmål av svar.

   Våga säga ja till livet – om att övervinna borderline hittar du bland annat på Legimus. (Det är Myndigheten för tillgängliga medier MTM som står bakom Legimus och hette tidigare Tal- och punktskriftsbiblioteket).

   Om man har någon form av hinder för att kunna läsa böcker som bland annat koncentrationssvårigheter, lässvårigheter eller liknande så kan biblioteken hjälpa till att ladda ner appen (kostnadsfritt) och då får man också inloggning till appen. Där finns dessa två böcker som ljudböcker. De har även funnits på lite andra sidor på nätet. Nu var det ett tag sedan dessa böcker kom ut även om innehållet egentligen aldrig blir “gammalt”.

   Hoppas du får tag på den!

   Med vänliga hälsningar
   Jouanita Törnström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *