Denna låt är till Dig!

Det finns en låt som jag laddade ner ifrån Spotyfi för en tid sedan. Den låten tillhör en av mina favoriter. Den är så klockren för mitt budskap genom hela denna hemsida, i mina böcker och så klart genomsyrar ALLA mina föreläsningar och utbildningar som jag har hållt i under drygt 12 år som återhämtningskonsult och utbildare. Livet rent generellt och absolut för dig som har psykisk ohälsa och som känner att du vill inget hellre än att ge upp.
Denna låt på Spotify är på engelska och på YouTube är den på svenska och ifrån en Disneyfilm. Har du så du kan ladda ner låten? Ladda ner den och spela den varje dag, det går aldrig att få nog av dess budskap.

Spotify 
YouTube 

Livet är tufft emellanåt för alla, det går upp och ner i olika grad, men tillåt dig och ni andra att se det som är svårt eller jobbigt som något som du kan få lärdom av och du klarar av det hur jobbigt det än är. En motgång är en lärdom. Vilken väg valde jag som gjorde att det blev så här? Vad hade jag kunnat göra annorlunda? Vad finns det nu för positivt alternativ eller ska jag försöka igen men kanske på ett annat sätt? Kan jag få stöd/hjälp som kämpar med mig och motiverar och uppmuntrar mig? Och fortsätter du att kämpa så kommer det ge resultat, men det viktiga är att inte ge upp. För ger du upp så kan det inte bli någon förändring. Och hur kan man veta att det inte kommer bli bättre om man ger upp? Återhämtningen ifrån psykisk ohälsa är väldigt hög. Jag har återhämtat mig ifrån Borderline, depressionen, ångesten och ätstörning, men det är inget som jag kan direkt påverka om livet innebär att till viss del så kan jag få psykisk ohälsa, eftersom jag varken är vaccinerad och immun för det. ALLA kan drabbas av psykisk ohälsa på olika sätt. Därav är det otroligt viktigt att göra det bästa möjliga för att må så bra som man bara kan och göra det som är en viktig grunddel för att minimera psykisk ohälsa.

Dessa grunddelar är viktiga att det fungerar: Bra sömn, Fasta måltider och inte hoppa över måltiderna, kommat i friska luften varje dag, någon form av motion, positivt nätverk. 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *