Vi lanserar nya ADHD-armband inom kort!

Vi kommer inom kort lansera våra nya ADHD-armband. I stora hela kommer de se snarlika ut som de nuvarande armbanden. Armbanden med de färgade bokstavspärlorna i ADHD, på NPF-ADHD MOM kommer ha svart bakgrund med enbart gula tydliga bokstäver.

Vi kommer även lansera liknande armband med pärlorna svart bakgrund med tydliga gula bokstäver för NPF-ADHD DAD vilket vi inte har i dagsläget. Just nu finns enbart vita bokstäver för DAD. Vidare kommer det även erbjudas till DAD:s armbandet ett blått hjärta (eller om man hellre vill ha ett rött) som tillval.

Utöver detta kommer färgerna rött, blått och vita pärlor bestå.


Vi ser verkligen fram emot dessa armbanden och kommer finnas att beställa i vår webshop så snart de är klara hos vår leverantör i Stockholm (preliminärt i februari månad). 

 
Och Du… glöm inte att ha en SuperDuper bra dag! 😉  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *