Fler utbildas i Återhämtningsinriktat förhållningssätt

Den 23 och 24 augusti jobbade jag för RSMH (Riksförbundet för Social och Mental Hälsa) – utbildning och fick då äran att utbilda åtta nya kursledare i Återhämtningsinriktat förhållningssätt tillsammans med kollegan Henrik Söder.

Återhämtningsinriktat förhållningssätt är otroligt viktigt för att stödja någon till återhämtning. Det finns otroligt många metoder som stödjer återhämtning som te.x Case Management, IPS, ESL (Ett självständigt liv), beoendestödjare, SIP etc. Men har du inte detta förhållningssättet så har du som professionell mycket svårare att få med din brukare/patient med på “notorna” i arbetet.

Forskningen visar också hur viktigt det är med ett återhämtningsinriktat förhållningssätt och vi i denna utbildning ger dig förslag på du tillsammans med din chef kan skapa en återhämtningsinriktad verksamhet där “väggarna genomsyrar” detta tänk. Häng med och utbilda dig själv eller din personal i förhållningssättet. För mer information kontakta mig gärna så berättar jag med.

Och Du…glöm inte att ha en SuperBra dag! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *