Pengar som kan hjälpa

Idag har det kommit till två nya sidor här på hemsidan varav ena nya sidan ligger under Informationsportalen och under fliken “Må bättre”. Ekonomins betydelse är en sida som jag tror är oerhört viktig för dig som mår psykisk dåligt.

Studier visar att personer med psykisk ohälsa har det många gånger oerhört svårt med att “hålla sig bärande” med sin ekonomi. En äldre studie visar på att det ekonomiska stöd som ges från försäkringskassan inte hade förändrats på över 15 år. Vem kan leva med en inkomst som inte ökas över huvudtaget när samhället i sig blir dyrare och dyrare för vart år som går?

“Tänk dig idag att leva med en lön som du hade för 15 år sedan?”

Ta del av sidan “Ekonomins betydelse” där du bland annat kan ta del av forskaren Alain Topors studie som han har gjort om hur ett litet ekonomiskt bidrag kan påverkar psykiska ohälsa på många olika plan. 

På sidan finns även webbadresser till olika stiftelser där du kan söka tillfälligt ekonomisk bidrag för att för stunden klara din vardag.  

 


 

Övriga uppdaterade sidor på hemsidan är SIP för bättre möten och föreläsningen “Mer än Bara Lite Ångest” .

 

Och Du… glöm inte att ha en SuperDuper bra dag! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *