Återhämtningskonsult – ett stöd för brukare och personal

För en tid sedan intervjuades jag av nättidningen *Vox Vigor i Uppsala om främst mitt arbete som Återhämtningskonsult inom psykiatri i egna företaget men också om arbetet som utbildningsadministratör hos RSMH-utbildning (RSMH = Riksförbundet för Social och Mental Hälsa). Artikeln finns nu att ta del av hos Vox Vigor. Läs artikeln “Återhämtningskonsult – ett stöd för brukare och personal”.

*Vox Vigor – en nättidning är ett projekt som drivs av Studiefrämjandet Uppsalaregionen och finansieras av Arvsfonden. Uppsala kommun och Uppsala Kulturförening är samarbetspartner. Hjärnkoll Uppsala län, SeSam Uppsala och Ting & Kaka i Uppsala stöder projektet.

Och Du… glöm inte att ha en SuperDuper bra dag! 😉 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *