Plötsligt så händer det som inte får hända inom psykiatrin

Hittade detta! Har till viss del en inblick i ärendet. Otroligt sorgligt hur en överläkare har samvete nog att göra så här med en redan svårt traumatisk människa. Det sägs att hon har brutit mot Hälso-och-sjukvårdslagen paragraf 6 kring att vara professionell versa privat. Det som göra denna händelse unik i sitt slag är att det handlar tydligen inte om en kärleksrelation eller vänskapsrelation utan något helt annat. Får se om man kommer få läsa mer om detta framöver. Så, var på er vakt… vad jag förstår är hon verksam på flera olika platser främst i mellersta och Norra Sverige, tror det var mer exakt Uppsala, Stockholm, Falun, Mora och om jag minns rätt även Kalix och Luleå.

Och Du…. ha en superduperbra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *