Coach Board Game – ett sätt att utvecklas tillsammans

Under hösten 2016 och under början av året 2017 har jag tillsammans med projektet Forum för Brukarinflytande haft cirklar i Coach Board Game ‘CBG’ i Uppsala. Det har varit mycket givande och lärande stunder tillsammans med en fem-sex av personalen där.

Coach Board Game är ett verktyg som lär oss att komma närmare inpå oss själva men vi har också möjlighet att upptäcka ny kunskap om oss själva men också att utvecklas som team. Genom att svara på frågor om hur vi mår, de känslor vi upplever och de tankar vi tänker utvecklas en förståelse för de processer som gör oss mänskliga. Spelidén är enkel – resultatet desto starkare.

Är du nyfiken på att prova detta “spel” för att se hur det kan stärka dig som person, din grupp eller arbetslag? Kontakta mig för mer information och prisuppgifter.

Och Du… glöm inte att ha en SuperDuper bra dag! 😉

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *