JAG ÄR DIN STÖDJANDE VÄN

För några år sedan jobbade jag via mail som en hjälpande vän via depressionslinjen.se som numer tyvärr är nedlagd. Nå, jag tyckte det var så viktigt att ställa upp för mina medmänniskor och framför allt för de tjejer och killar, men även anhöriga/närstående som behöver prata med någon som HAR “den där personliga erfarenheten av att ha varit i liknande situation”.

Jag har också sedan min bok “Ansiktet bakom masken – om att vara borderline” blivit uppsökt av personer som har hört talas om mig, har läst min bok och som vill ha stödjande kontakt och jag vill nu fortsätta med detta för just Dig som önskar.

Om DU oberoende av om du är patient, klient/brukare, personal, anhörig, vän etc. och önskar stödjande vän kontakt (OBS ej terapeutiskt) eller har några andra funderingar, så maila mig gärna på: info@aterhamtningskonsult.se alt. kan jag ta emot sms-meddelanden på 072-702 69 09. Jag svarar på mail och sms så snart jag har möjlighet – men ibland kan det dröja – men du får alltid ett svar! Och jag finns som Stödjande vän så länge du önskar!

 

IMG_6595